Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Fallout 3 Xbox 360

Fallout 3 Xbox 360
3 490 Ft
 • Termékleírás
  A 2077-es atomháború közel az egész Egyesült Államokat kiirtotta, ám a Vault 101 lakójaként teljes életet élhettél a Vault-Tec biztonsági rendszerén belül, biztonságban a fosztogatóktól, rabszolgatartóktól és a szörnyű mutánsoktól. Egy reggel azonban arra ébredsz, hogy apád ellenszegült a Felvigyázónak, és mindent hátrahagyva távozott. A Fallout 3 című posztapokaliptikus szerepjátékban a te feladatod lesz, hogy a kegyetlen külvilágot beutazva megtaláld őt, és túléld a őrült kalandot!

  A választás lehetősége adott — A jó vagy a gonosz utat választod? Tárgyalással rendezed a problémákat, vagy inkább előbb lősz, és csak aztán kérdezel? Tetteid nem csak téged határoznak meg, de a Fallout 3 posztapokaliptikus világára is hatással lesznek.

  A Szabadság korlátlan — Járj be több mint 15 négyzetmérföldnyi területet az Egyesült Államok atomháború sújtotta területein! Fedezd fel a Pusztaságot, harcolj Washington alagútrendszerében és fedezz fel sok más helyet külső, vagy belső nézetben!

  Söpörd el ellenfeleidet — Pusztítsd el a rablók, mutánsok és más útonállók csapatait a testrészek becélzását lehetővé tevő V.A.T.S. rendszerrel! Szerezz tapasztalati pontokat, tanulj képességeket és zsákmányolj jobbnál-jobb fegyvereket és más felszereléseket, hogy túlélhesd ezt a halálos utazást!
 • Cikkszám
  89722103