Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Castlevania: Lords of Shadow Xbox 360

Castlevania: Lords of Shadow Xbox 360
4 990 Ft
  • Termékleírás
    A Castlevania: Lords of Shadow újraértelmezi a Konami klasszikus sorozatát. A végnapokat éljük, amikor a szörnyek szabadon járnak és gyilkolnak a világban, a lelkek pedig nem lelnek békére. Gabriel Belmont egy szent lovag, a Fény Testvériségének tagja, aki az ártatlanokat védelmezi a sötétség erőitől, ám sajnos pont saját feleségét nem tudta megmenteni a haláltól. Lelke örökre csapdába esett, Gabriel pedig rájön, hogy az egész világ léte a saját sorsától függ…

    Egy legenda kezdete — Merülj el a Castlevania: Lords of Shadow történetében, és ismerd meg az újjászületett klasszikus Castlevania szereplőket! Gabriel sorsával egy évszázadokon átívelő legenda veszi kezdetét.

    Hajmeresztő összecsapások — Vegyél részt elképesztő csatákban, ahol vérfarkasoktól kezdve a hatalmas titánokig igazán epikus összecsapásoknak lehetsz részese. Ostorod mellett másodlagos fegyvereket is bevethetsz, például tőröket, és a hatalmas erejű szentelt vizet, hogy elpusztíthasd a gonoszok hordáit.

    Ügyességi és logikai feladatok — Használd többfunkciós ostorodat akár a harcban, akár az ügyességi ugrálós részek teljesítéséhez! Lendülj át az akadályokon, mássz fel sziklafalakon, vagy húzz közelebb távoli tárgyakat!
  • Cikkszám
    88995362