Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Bully Scholarship Edition Xbox 360

Bully Scholarship Edition Xbox 360
7 990 Ft
 • Termékleírás
  A Bully: Scholarship Edition cselekményének a fiktív New England-i bentlakásos iskola, a Bullworth Akadémia ad otthont. Története a 15 éves rosszcsont, Jimmy Hopkins körül forog és nem szűkölködik a kamaszkor hajmeresztően kacagtató mozzanataiban. Győzd le kidobósban az izomagyakat, tréfáld meg az előkészítősöket, mentsd meg a kockákat, csókold meg a lányt, és juss fel a legszörnyűbb iskola társadalmi ranglétrájának csúcsára.

  Szinopszis – A Scholarship Edition felsorakoztatja az oktatással kapcsolatos összes létező sztereotípiát (klikkek, tanárok, csínyek) és olyan miliőt teremt, amit meg akarsz ismerni.

  Változatosság – 82 küldetés, 45 tanóra, és számtalan minijáték gondoskodik 30 óránál is több szórakozásról.

  Csínyek – Mindent lehet. Lődd meg csúzlival az iskola kabaláját, helyezz el bűzbombát a szurkolólányok szekrényében, durrants petárdát a mosdóban, bosszantsd az igazgatót, légy te az iskola ura!

  Karakterek – Lépj kapcsolatba több mint száz szereplővel, akik különböző csoportokba tartoznak: városlakók, tanárok, izomagyak, kockák, na és persze a lányok!

  Döntések – Rajtad áll, hogy pozitív, vagy negatív hatást gyakorolsz-e környezetedre, amikor elvállalsz egy feladatot. Köszönhetsz kedvesen is az osztálytársaidnak, vagy barackot nyomhatsz a kobakjukra. Te döntöd el, melyik lánytól lopsz csókot, és melyik órára ülsz be.

  Zene – Az iskolaudvar légkörébe szervesen illeszkedő eredeti dallamok
 • Cikkszám
  88988769