Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Grand Theft Auto IV Xbox 360

Grand Theft Auto IV Xbox 360
7 990 Ft
 • Termékleírás
  Az Agents of Mayhemben bevetésre kell indulnod egy titokzatos, ellenséges organizáció, a Légió ellen, amely élén a rejtélyes Morningstar áll. Fedezd fel Szöul városát különféle szuperügynököket irányítva, és akadályozd meg, hogy a Légió világuralomra törjön!

  A Grand Theft Auto IV a világ talán legnépszerűbb videojáték sorozatának első PlayStation 3-ra megjelent epizódja, ami újra Liberty City városába kalauzolja el a játékost. Irányítsd Nikót, az alvilágban mocskos ügyeibe egyre jobban belekeveredő férfit, és fedezd fel az újgenerációs lehetőségek által még szabadabbá és izgalmasabbá vált játékmenetet!

  Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emigránsnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába. Ahogy eladósodnak, egyre mélyebbre süllyednek az alvilágba zugügyvédeken, tolvajokon és pszichopatákon keresztül. Felfedezik, hogy a valóság mennyire eltér az álomtól ebben a városban, mely imádja a pénzt és a státuszt, melyek birtokában a mennyekben jársz, míg nélkülük az egész egy szörnyű rémálom.

  Járj be egy óriási, élő várost és kezdj új életet! Előveheted a mobiltelefonod, hogy felhívd fel az ismerősöket egy pénzes balhéért, autókázhatsz céltalanul a naplementében, lányokat szedhetsz fel és viheted őket randizni, vagy új ruhákat, fegyvereket, lakást és verdákat vásárolhatsz. A Grand Theft Auto játékok mércéjével is hatalmas szabadság adott, ám csak rajtad múlik, hogy mihez kezdesz vele!
 • Cikkszám
  88988760