Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Batman Arkham Collection Xbox 360

Batman Arkham Collection Xbox 360
8 990 Ft
 • Termékleírás
  A Batman Arkham Collection egy csomagban hozza el az eddigi legjobb Batman játékokat, így most a kezdetektől kezdve élheted át a Sötét Lovag történetét elmesélő nyitott világú akciójátékokat! A három teljes játékot tartalmazó kiadásban a Batman Arkham Asylum, a Batman Arkham City és Batman Arkham Origins című epizódok találhatóak meg.

  Batman Arkham Asylum — Készülj fel a Sötét Lovag életének legsötétebb kalandjára, amelyben Joker őrült terve, hogy szabadon engedje az Arkhami Elmegyógyintézet lakóit, valóra válik. Csak Batman képes rá, hogy megfékezze a káoszt, és visszafoglalja az intézetet. Merülj el a legőrültebb bűnözők fertőjében, és próbálj meg rendet tenni a Batman: Arkham Asylum című lenyűgöző akciójátékban!

  Batman Arkham City — A Batman: Arkham City a rendkívül izgalmas és atmoszférikus Batman: Arkham Asylum méltó folytatása. A játékosok Arkham City-be látogatnak, Gotham City új és teljesen biztonságos ’otthonába’, ahol gyilkosok, gengszterek és őrült bűnöző lángelmék ülnek rácsok mögött. A Gotham City szívében elterülő, gyorsan növekvő terülő kerület komolyan megerősített falai mögötti helyszínen zajló folytatás egy teljesen új történetet mesél el. A Batman univerzum leghíresebb, klasszikus karakterei valamint gyilkos főgonoszai most játékmeneti újításokkal és fejlesztésekkel egészültek ki, hogy a Sötét Lovag bőrébe bújva tökéletes játékélményben legyen részünk.

  Batman Arkham Origins — A WB Games Montréal által fejlesztett Batman: Arkham Origins előzmény-története egy nagyobb Gotham City-be vezet el minket, évekkel a kritikailag elismert Batman: Arkham Asylum és Batman: Arkham City játékok eseményei elé. Gotham City legveszélyesebb bűnözőinek felemelkedése előtt járunk, Batman karrierjének elején, amikor először tűnik fel a városban Pingvin, Joker és Bane. A fiatal és nyers hős olyan eseményeket él át ebben az időszakban, amelyek örökre megváltoztatják sorsát, és elindítják őt a Sötét Lovaggá válás útján.
 • Cikkszám
  88977650