Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Gears of War Xbox 360

Gears of War Xbox 360
3 990 Ft
 • Termékleírás
  A Gears of War egy forradalmi külső nézetes lövöldözős játék, ami újításaival örökre megváltoztatta a stílust. Az egyszerűen használható fedezékrendszer bevezetése, illetve az intenzív, csapatmunkára ösztönző kooperatív játékmenet gyorsan elnyerte a játékosok tetszését

  Míg az emberiség az űrben kereste az élet utáni nyomokat, nem is sejtették, hogy egy számukra ismeretlen fajjal osztották meg a bolygójukat. A Sáskák a mélyből bukkantak fel, és most szinte megállíthatatlanul özönlenek, hogy elfoglalhassák a bolygót. Bújj Marcus Fenix, a börtönbe zárt háborús hős szerepébe, aki a háborúban saját bosszúját szeretné beteljesíteni, miközben barátaival a harcmezőn páratlan csapatot alkotnak.

  Brutális látvány — A Gears of War megmutatja az Unreal Engine 3 és az Xbox 360 erejét, látványos helyszínekkel, realisztikusan mozgó modellekkel, valós idejű fény-árnyék effektusokkal és anyagszerű textúrákkal kényeztetve a játékos szemét.

  Realisztikus és pörgős harc — Vonulj fedezékből fedezékbe, átlőve a tereptárgyak fölött, célzott lövésekkel kiiktatva ellenfeleidet, vagy juss el hozzájuk és aprítsd fel őket a fegyverekre szerelt közelharci eszközökkel, például egy láncfűrésszel!

  Közös élmény — Nem csak a multiplayer, hanem az egyjátékos mód minden egyes pályája úgy lett megalkotva, hogy akár többen is átélhessétek az epikus történetet, az egység más-más tagját irányítva, egymást segítve.
 • Cikkszám
  88901134