Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Injustice Gods Among Us Ultimate Edition Xbox 360

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition Xbox 360
7 490 Ft
 • Termékleírás
  Az örökzöld Mortal Kombat sorozatot megalkotó NetherRealm Studios most a DC Comics univerzum hőseit és gonoszait ereszti egymásnak Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition című játékában, mely szétzúzza a verekedős zsáner határait! Az Ultimate Edition kiadás rengeteg új küldetést, kosztümöt, valamint új karaktereket rejt a lemezen.

  Az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition tartalma:
  • Olyan extra, fan-favorit DC és Mortal Kombat karaktereket kaptak helyet az Ultimate Editionben, mint Batgirl, Lobo, General Zod, Martian Manhunter, illetve a híres képregényrajzoló Jim Lee által újraálmodott Scorpion.
  • 40 extra kosztüm
  • 60 extra S.T.A.R. Labs küldetés

  Mikor a legnagyobb hősök jelentik a legnagyobb fenyegetést — Az Injustice: Gods Among Us a 2011-es Mortal Kombat stílusát követve egy egybefüggő, és filmszerűen kidolgozott történetet mesél el, melynek során kiderül, miért vívnak egymás ellen pusztító harcokat a jól ismert figurák.

  Csatasorban a legjobb DC Comics karakterek — A több mint 20, egyedi képességekkel és lehetőségekkel felvértezett szereplő között olyan nevekkel szállhatsz harcba, mint Batman, Flash, Joker, Nightwing, Deathstroke, Wonder Woman, vagy Superman!

  Harcolj úgy, mint egy isten — Az Injustice: Gods Among Us a szuperhős filmek leglátványosabb csatáit idéző harcokat varázsol a képernyődre: itt átpüfölheted ellenfeledet egy felhőkarcolón, elgázolhatod, vagy pusztító csapást mérhetsz rá az űrből! Minden helyszín egy a DC képregények világából jól ismert, több részből álló interaktív aréna, ahol a tereptárgyakat és környezeti elemeket kihasználva porba taposhatod ellenfeledet! A játékosnak lehetősége van kreatívan kihasználni a választott karakter és pálya adta módszereket, például míg Solomon Grundy erejének köszönhetően játszi könnyedséggel dobálja az utcán álló autókat, Batman inkább kütyüivel robbantja őket az ellenségre.

  Hősökre mindig szükség lesz — Könnyen elsajátítható, de a professzionális játékosok számára is elég mély harcrendszer, az internetes és helyi többjátékos módok, valamint „Bajnokság” opció tesz róla, hogy az igazságért folytatott küzdelem soha ne érjen véget!
 • Cikkszám
  88900067