Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Dragon Ball Z for Kinect Xbox 360

Dragon Ball Z for Kinect Xbox 360
6 990 Ft
  • Termékleírás
    LÉGY A KAMEHAMEHA MESTERE, ÉS VÁLJ SUPER SAIYAN-NÁ!
    Készülj fel, és légy a Dragon Ball Z univerzum részese - úgy, mint eddig még soha.

    Dragon Ball Z for Kinect™: Emblematikus karakterek, híres támadások és epikus küzdelmek, melyek mind az eredeti manga sorozat alapján, de ahhoz hűen készültek. Szabadítsd ki a benned lakozó Super Saiyan-t – anélkül, hogy a kontroller az utadba állna! Játssz több mint ötven karakterrel, melyek között egy teljesen új szereplő is megtalálható. A Kinect érzékelőt maximálisan kihasználó Dragon Ball Z támogatja a QR kód funkciót, mely lehetővé teszi, hogy különleges QR kódok feltartásával új tartalmakat oldhatunk fel a játékban. Az Európában először itt látható új anime videók feledhetetlen élményt okoznak a sorozat rajongóinak.

    Élvezd a Dragon Ball történetét követő csatákat és eseményeket. A drámai csaták – melyeket anime stílusú kameramozgásokban követhetünk – megkövetelik a játékostól a Kinect használatát, és hogy ugyanúgy mozogjanak, mint játékbeli karakterük. A híres részekből vett támadások és mozdulatok drámai jeleneteket eredményeznek. Éld át a hatalmas boss-harcokat úgy, mint még soha!

    • Magával ragadó Dragon Ball Z játékmenet – Kerülj közelebb a Kinect szenzor segítségével az eredeti Dragon Ball Z küzdelmekhez, híres kombókhoz és olyan szupererős támadásokhoz, mint a Kamehameha! Hajts végre száznál is több különböző DBZ mozdulatot! A Kinect irányítás lehetővé teszi, hogy szó szerint első kézből tapasztald meg az ellenséges karakterekkel való harcot.

    • Exkluzív, új anime videók, melyeket Európában itt láthatsz először!

    • A sorozathoz hű történet és látványvilág – Hitelesen megalkotott Dragon Ball Z világ és történet az Akira Toriyama által alkotott DBZ sorozatból.

    • Továbbfejlesztett, a mangákhoz jobban hasonlító cell-shaded grafika, mely gazdagabb élményt, és nagyobb beleélést tesz lehetővé.Éld át a sorozat történetében először a DBZ világát első személyű nézetben!

    • Több, mint 50 játszható karakter a DBZ világából.

    • QR kód támogatás – Tartsd a speciális QR kódokat a Kinect érzékelő felé és érj el új szereplőket és powerup-okat!
  • Cikkszám
    88876598