Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Soul Calibur V Xbox 360

Soul Calibur V Xbox 360
5 990 Ft
  • Termékleírás
    „Egy történet kardokról, és lelkekről, a végtelenségig újramesélve…”
    A (fegyvereket felvonultató) bunyós játékok királya a jövendölésnek eleget téve, megérkezett, hogy elfoglalja jogos helyét a trónon. A milliós eladások és a kimagasló pontszámok mellett a játékosok pozitív kritikája, és soha nem csorbult lelkesedése jelzi nekünk - a Soul Calibur egy kikerülhetetlen jelenség!

    A negyedik felvonás óta 17 év telt el. Mindenki visszavonult, és azóta nyugalomban él, mert a gonosz Soul Edge és Nightmare fenyegetésétől végleg megszabadulni látszott a világ. Azonban újra sötét árnyak kezdenek gyülekezni, harcosaink pedig ezt megneszelve nem haboznak. Régi és új kihívók egyaránt kedvenc páncéljukba bújnak és szeretett fegyvereiket magukhoz szólítva újfent csatába indulnak. A mese újra elkezdődött…

    Örökség – A sorozat nem veszített korábbi fényéből és a régi rajongóknak sem kell megijedni, hiszen az alapok változatlanok maradnak. Azonban a harc még dinamikusabb és még gördülékenyebb lett, ami a tökéletes játszhatóságot 2012-ben is garantálja.

    Szemkápráztató grafika – A játékban nem csak az ellenfél, hanem a briliáns látvány is a padlóra küldhet. Verekedős játék még soha sem nézett ki ennyire gyönyörűen!

    Új kihívók – Követve a hagyományokat, az ötödik részből sem marad ki a parádés vendégszereplő. Ezúttal Ezio Auditore da Firenzére esett a választás, az Assassin’s Creed II, Brotherhood és Revelations epizódok főhősére. Ezio könnyedén helytáll a klasszikus harcosok gyűrűjében, több fegyvere és trükkös stílusa lévén az egyik legveszélyesebb ellenfél!
  • Cikkszám
    88776332