Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Fallout New Vegas Ultimate Edition Xbox 360

Fallout New Vegas Ultimate Edition Xbox 360
5 990 Ft
  • Termékleírás
    A számtalan év játéka díjat bezsebelő Fallout 3 folytatásában az atomháború után is élettől nyüzsgő New Vegas környékére látogathatsz el, ami az ellenséges frakciók háborújának küszöbén áll. Válassz oldalt és élvezd a Bűn Városának izgalmait az egyedülálló Fallout: New Vegas című akció-szerepjátékban! A Fallout New Vegas Ultimate Edition a Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues és Lonesome Road kiegészítőcsomagokat is tartalmazza.

    Buli Vegasban — Hiába a nukleáris háború okozta pusztítás, a bűnös város ugyanolyan élettől pezsgő hely maradt. Csak épp sokkal, de sokkal veszélyesebb.
    Fedezd fel a Fallout: New Vegas világát a Mojave-sivatag elszórt falvaitól a new vegas-i Strip vakító fényáradatáig.

    Vihar közeleg — Háború készül az rivális frakciók között, olyan következményekkel, amelyek gyökerestől változtatják meg New Vegas lakóinak életét! Az általad hozott döntések új utakra sodornak, amelyek során aztán rengeteg karakterrel, lénnyel, szövetségessel és ellenséggel hoz majd össze a sors, valamint az epikus hatalmi harc pusztító végkimenetelére is hatással lesznek.

    Új rendszerek — A Fallout: New Vegas olyan játékosbarát újításokat hoz magával, mint az Útitárs-tárcsa, mely megkönnyíti partnereid irányítását, a Hírnév-rendszer, mellyel nyomon követheted tetteid következményeit, valamint a Hardcore mód. Ezentúl speciális közelharci mozdulatokat is bevethetsz a V.A.T.S. révén: állítsd meg az időt, vegyél célba egyedi testrészeket, és rendezd sorba a támadásokat! Vagy csak szeretnéd belevetni magad az akcióba? Azt is megteheted a finomhangolt valós idejű harcrendszer használatával.

    Megduplázott arzenál — A kétszer annyi fegyvert vethetsz majd be, mint a Fallout 3-ban, amivel változatos módokon kezelheted a fenyegető ellenfeleket. Ezen felül az új fegyverkonfiguráló rendszerrel bármikor finomhangolhatsz fegyvereiden és valós időben láthatod a végrehajtott módosítások eredményét!

    Szabad élmény — A hatalmas, szabadon bejárható, korlátlan lehetőségeket biztosító világban megnézheted a látványosságokat, eldöntheted, kihez csatlakozol, vagy megoldhatod egyedül. Lehetsz békítő vagy bajkeverő, a szabályokat betartva vagy megszegve, minden attól függ, te hogyan játszod a játékot.

    Ultimate Edition — Az Fallout: New Vegas Ultimate Edition tartalmazza a Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues és Lonesome Road kiegészítőcsomagokat, valamint a maximum elérhető szinthatár is ötvenre nőtt.
  • Cikkszám
    88342900