Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


PLAYSTATION 5 ALL DIGITAL

PLAYSTATION 5 ALL DIGITAL
179 000 Ft
  • A Sony PlayStation®5 ismét új szintre emeli a videojátékozás élményét és áttöri az eddig ismert határokat. A következő generációs konzol adózik az elődök hagyatékának, azonban rengeteg új, a kor szellemének megfelelő funkcióval és lehetőséggel érkezik - természetesen a brandtől megszokott csúcstechnológiával és kritikailag elismert játékkínálattal megtámogatva.

    A PlayStation®5 Digital Edition különlegessége, hogy nem rendelkezik lemezmeghajtóval, így ha a digitális játékvásárlás mellett szeretnéd elkötelezni magad, akkor ez a neked való konzolcsomag!
    A villámgyors, kifejezetten a játékokra tervezett SSD-nek hála búcsút mondhatsz a töltőképernyőknek, az új szintre emelt haptikus visszajelzéssel a bőrödön érezheted a történéseket, mindez pedig a változó ellenállású ravaszokkal és a 3D Audio technológiával egészül ki, hogy PlayStation®-játékok totálisan új generációját hozza el otthonodba!

    Szédítő gyorsaság - Használd ki az egyedileg tervezett processzor, grafikus vezérlő, SSD és a hatalmas mennyiségű adat villámgyors kezelésére készített, integrált I/O egység harmóniája által biztosított lenyűgöző erőt, amely új határokat szab az újgenerációs PlayStation®-konzolok képességeinek.

    Hihetetlen látvány - Gyönyörködj a PS5™ által lehetővé tett lenyűgöző grafikai megvalósításban, és élvezd az új lehetőségeket!

    Kerülj közelebb a játékokhoz - Merülj el jobban a játékélményben a rendkívül fejlett rezgőmotoroknak köszönhető haptikus visszajelzéssel, amelynek hála nem csak láthatod és hallhatod, de a bőrődön is érezheted a játékok történéseit! Az új adaptív ravaszok ezentúl játékbeli cselekvéseidtől függően változó ellenállással bírnak, ezáltal például érezheted egy íj megfeszítését, vagy épp a pedálok keménységét, vagyis közvetlenebb kapcsolatban lehetsz azzal, ami a képernyőn történik. A vadonatúj 3D Audio technológia pedig gondoskodik róla, hogy minden eddiginél jobban behatárolhasd a körülötted hallható hangok pozícióját, mintha valóban az események közepébe csöppentél volna.

    Alapvető tudnivalók:
    · Egyedi, a PS5™ számára finomhangolt AMD processzor
    · Egyedi AMD grafikus egység (Ray tracing támogatással)
    · SSD háttértár
    · 4K és 8K támogatottság
    · PSVR kompatibilitás
    · Állítható érzékenységű, haptikus visszacsatolással rendelkező újgenerációs kontroller
  • Cikkszám
    85478569