Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Sleeping Dogs Xbox 360

Sleeping Dogs Xbox 360
5 490 Ft
 • Termékleírás
  A Hong Kong nyüzsgő városában játszódó kőkemény, zsigeri, nyitott világú rendőrtörténetben Wei Shen beépített zsaruval a világ egyik legfélelmetesebb bűnszervezetébe, a Triádokba beépülve kell leszámolnunk velük. Itt minden utcasarok, piaci árus, kikötői dokk vagy városi felhőkarcoló golyózáporos tűzpárbaj, adrenalinban gazdag utcai verseny vagy kőkemény közelharc helyszíne lehet. A videojátékok történetének egyik legintuitívabb és legötletesebb közelharci rendszerének hála a Sleeping Dogs olyan hatalommal ruházza fel a játékosokat, hogy rendkívül összetett harcművész mozgásokat hajtsanak végre és egyszerre akár több ellenféllel is hatékonyan megküzdjenek. A játékosok csonttörő erejű rúgásokat, kombó-mozdulatokat, ördögi ellentámadásokat és számtalan, a környezet tárgyait használó lefegyverző mozdulatot hajthatnak végre a való világ elemeit használva a körfűrésztől a telefonfülkéig, a hulladékégetőtől a hűtőajtóig bezárólag.

  •Felnőtt és ütős rendőrdráma, melyben bármikor lebukhatsz!
  •Robbanó akció, melyben a halálos közelharc, az intenzív tűzharcok és brutális karambolok dominálnak.
  •Epikus nagy sebességű üldözések: égesd a gumit az aszfalton vagy vess hatalmas hullámokat a tengerben! Egzotikus autók, villámgyors motorok és motorcsónakok várnak.
  •Hong Kong a játszótered: illegális utcai versenyek, kakasviadalok, karaoke megmérettetés és még számtalan lehetőség vár rád, hogy szórakoztasd magad a város kerületeiben.
 • Cikkszám
  8443456