Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


XBOXONE X 1TB HASZNÁLT DOBOZOS

XBOXONE X 1TB HASZNÁLT DOBOZOS
92 900 Ft
  • A Microsoft az Xbox One X tervezésekor a kompromisszummentes prémium játékélményt tűzte ki célul. A legfejlettebb technológiai újításokkal és lenyűgöző mérnöki megoldásokkal megalkotott konzol 40%-kal több erőt nyújt, mint bármelyik jelenlegi generációs készülék - ez szükséges az igazi, teljesértékű 4K felbontású játékok futtatásához. Az Xbox One X hatalmas erejével még jobb minőségben képes futtatni minden Xbox One játékot gyorsabb képfrissítéssel, 4K felbontásban — ráadásul 1080p megjelenítő esetén is még jobb képminőséget érhetsz el a skálázásnak hála.
    A világ legerősebb konzolja - 40%-kal nagyobb teljesítményt nyújt, mint bármelyik más konzol, ennek köszönhetően pedig megtapasztalhatod a valódi 4K-játékélményt. Jobb játszani a játékokkal az Xbox One X-en.

    Simább játékmenet - A nyolcmagos egyedi AMD CPU órajele 2,3 GHz, így továbbfejlesztett mesterséges intelligenciát, élethű részleteket és optimalizált interakciókat ad a játékélményeidhez.

    Nagyobb világok - A 12 GB-os GDDR5 grafikus memória sebességet és teljesítményt ad a játékhoz, így nagyobb világokat, távolabbi horizontokat és gyorsabb betöltési időket tapasztalhatsz meg.

    Élethű részletek - A 6 teraflopos GPU révén a 4K-s környezetek és karakterek minden eddiginél élethűbbek és részletesebbek, az animációk pedig zökkenőmentesek.

    Gyorsabb betöltés - A játékok grafikája gyorsabb és részletesebb a 326 GB/s sávszélességű memóriának köszönhetően, így a játékélmény folyamatosan páratlan.

    Az Xbox One X 1TB konzolcsomag tartalma:
    • Xbox One X 1TB konzol fekete színben
    • Xbox One vezeték nélküli kontroller fekete színben
    • HDMI 2.0 kábel (4K-kompatibilis)
    • Hálózati csatlakozó
  • Cikkszám
    774411258