Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


XBOXONE X 1TB CYBERPUNK EDITION

XBOXONE X 1TB CYBERPUNK EDITION
139 990 Ft
  • Szerezd meg az 1TB Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition gépcsomagot, és bújj egy kibernetikusan fejlesztett, nagyvárosi zsoldos bőrébe egy hatalmas, fejlődő nyitott világban. Élvezd a Cyberpunk 2077 teljes digitális verzióját (elérhető 2020. November 19-től), és az első kiegészítőt a limitált kiadású konzolon, amely Night City bűnös és high-tech hangulatát idézi meg egyedi textúrákkal, fényekkel és színváltó effektekkel. Fogd a kezedbe a Cyberpunk 2077 limitált kiadású kontrollert félig természetes, félig kibernetikus dizájnnal. Élvezd az 1 hónapos Xbox Game Pass Ultimate próbatagságot, amely Xbox Live Goldot is tartalmaz, így a barátaiddal is tudsz számos más játékkal játszani. A Cyberpunk játék a gépen van telepítve, nem tartalmaz külön kódot,de teljes értékű játék!



    Valódi 4K-játék
    40%-kal nagyobb teljesítményt nyújt, mint bármelyik más konzol, ennek köszönhetően pedig megtapasztalhatod a valódi 4K-játékélményt. Jobb játszani a játékokkal az Xbox One X-en.



    Játssz az exkluzív 4K-s játékokkal


    A 4K-s játékokkal, mint amilyen az NBA 2K20, a Forza Horizon 4, a Star Wars Jedi: Fallen Order™, a Gears 5 és a Cyberpunk 2077, csak úgy játszhatsz, ahogyan azok az Xbox One X konzolon játszhatók.



    XboxOne X konzolra feljavítva

    Keresd a logót


    Minden játék jól néz ki és jól játszható az Xbox One X konzolon. Egyes játékok viszont optimalizáltak arra, hogy kihasználják az Xbox One X erejét – jobb felbontással, gyorsabb képfrekvenciával, továbbfejlesztett textúrákkal és még sok mással. Ezek a játékok kapják meg az „Xbox One X konzolra feljavítva” minősítést.








    A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
    Garancia ideje






    Gyártói 2 Év
  • Cikkszám
    75865214