Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Ultimate Edition Ps4

 Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Ultimate Edition Ps4
12 990 Ft
 • A Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint egy változatos, veszedelmes és rejtélyes nyílt világban játszódó katonai TPS, ami teljesen egyedül, vagy kooperatívan akár négyen is játszható. Sérülten, bármiféle támogatás nélkül és ex-Ghosts ügynökökkel a nyomodban, a túlélésért kell küzdened Aurora vidékein bolyongva. Válaszd meg a megfelelő szövetségeseket és döntsd el, hogyan iktatod ki legnagyobb ellenségeidet.
  A Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands megjelenésével a Ubisoft Paris sikeresen felélesztette a Ghost Recon formulát. A játék az alapoktól kifejezetten egy új generációnak készült egy hatalmas és lélegzetelállító nyílt világgal, valamint első alkalommal volt játszható egyedül, vagy interneten keresztül akár négyen kooperatívan.

  A Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint keretében most egy elit amerikai különleges műveleti egység, a Ghosts az ellenséges vonalak mögött rekedt tagjainak szerepét öltheted magadra, de ezúttal nincs idő eligazításra.

  Minden kapcsolat megszakadt az Aurora szigetcsoporttal, ami a csúcstechnológiás Skell Technology cégnek ad otthont. Egy mentőakcióra küldtek ide egységeddel, de a helyszínre érkezve helikoptereteket lelőtték, a Skell Tech pedig rossz kezekbe került. Az egykori amerikai katonai egység, a Wolves elárult és elfoglalta a szigetet, egykori bajtársad Cole D. Walker ezredes vezetésével pedig gyilkológépekké alakította a Skell drónokat, és kész is bevetni őket, mindegy hány áldozatot ejtenek.

  Fedezz fel egy rejtélyes és változatos szigetcsoportot - Járd be az Aurora szigetcsoportot, a Szilícium-völgy technológiai óriása, a Skell Technology otthonát az úton, a terepen, a levegőben és a tengeren. Merülj el ebben a rejtélyes helyben, ahol találkoznak a legmodernebb építészeti remekművek és a természet legvadabb, még megszelidítetlen oldala. Találkozz különböző frakciókkal – Skellers, Homesteaders, Outcasts – a legmagasabb fjordoktól kezdve a hófedte hegycsúcsokon át a legmélyebb mocsarakig, melyek mindegyike befolyással lesz küldetésedre. Mi lett Jace Skell sorsa? Ki mozgatja a szálakat? Derítsd fényt az igazságra!

  Iktasd ki egykori bajtársaidat - Nézz szembe eddigi legnehezebb ellenfeleddel, az árulóvá lett egykori amerikai katonai egység, a Wolves tagjaival, akik készen állnak, hogy rád szabadítsák a leghatékonyabb gyilkológépeket. Egykor a Wolves is a részetek volt. Ugyanazt a kiképzést kapták és ugyanannyi tapasztalatuk van, mint neked. Most uralmuk alá vonták az Aurora szigetcsoportot, megszerezve a sziget legfontosabb forrását: a drónokat. Élükön egykori bajtársaddal, Cole D. Walker ezredessel nincs más választásod, mint szembenézni korábbi csapattársaiddal.

  A Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint Ultimate Edition tartalma:
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint játékszoftver
  • Year 1 Pass:
  - Siren’s Call misszió
  - Special Operations Forces csomag a legjobb katonai felszerelésekkel: „Quiet” Designated Marksman Rifle, Covered ACH, CRYE G3 Combat Pants, Cross Draw Vest
  - Hozzáférés két lebilincselő kalandhoz: Deep State, Transcendence
  - 3 kaszt korai megnyitása, melyek új képességei tovább fokozzák a játékélményt akár egyedül, akár kooperatívan játszol
  • Ultimate Pack
  - XP fokozó és Skell Credit csomagok, amik nagy lendületet adnak már kalandod kezdetén
  - Exkluzív Survivor csomag: „Promise” handgun, „Primal CQC weapon skin, Survivor set (bandana, pants, ALICE Chest Rig)
  - Sacred Land csomag: új misszió és közelharci fegyver a Szent Föld megmentéséhez
  - Off-Road csomag: két új jármű a Trail TX Motorbike és a GX Spider Buggy, valamint járművenként négy testreszabási lehetőség
 • Cikkszám
  6748979876