Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Skull & Bones Xbox One

ÚJ
Skull & Bones Xbox One
  • A Ubisoft új kalandjában az Indiai-óceán vizein kovácsolhatsz magadnak rettegett kalóz-státuszt, építhetsz ki egy egész tengeri birodalmat, és szerezhetsz bőséggel járó gazdasági fölényt.
    Ez itt a kalózok aranykora, a dagadó vitorlák és a pusztító ágyúk érája, melyben a renegát kapitány-legendák a kor legerősebb hadihajóinak fedélzetén portyáznak, és persze próbálnak kiharapni maguknak egy minél nagyobb falatot a bőség ígéretével kecsegtető gazdasági útvonalak uralásából.

    A Ubisoft Singapure fejlesztésében készülő Skull & Bones a kalózok aranykorába repíti a játékosokat, ahol behajózhatják a kincsekkel teli, hatalmas Indiai-óceánt. Kalandozásuk során a játékosok a tengerek legrettegettebb kalózaivá válhatnak, számos eltérő képességű és felszereltségű hajóra tehetnek szert, melyekkel aztán elsüllyeszthetnek minden útjukba kerülő ellenfelet. Ahhoz, hogy túléljenek ebben a kegyetlen világban, a játékosoknak el kell sajátítaniuk a hajózás és a tengeri ütközetek minden trükkjét, miközben erős szövetségesekre tesznek szert.
    A Ubisoft® az Electronic Entertainment Expo (E3) keretében bemutatta a Hunting Grounds területet és az új PvPvE (Player-versus-Player-versus-Enviroment) tartalmakat.

    A Hunting Grounds egy megosztott PvPvE világba helyezi a játékosokat, ahol egyedül, vagy akár egy kalózbanda tagjaként is szelhetik a habokat, miközben lecsapnak a gazdag kereskedelmi útvonalakra, nagyhatalmú birodalmakkal és rivális kalózokkal ütköznek meg, valamint megpróbálják túlélni a szeszélyes óceán veszélyeit. Az új Hunting Grounds a 2017-es E3 alkalmával felfedett Disputed Waters többjátékos mód, valamint a Deadly Encounters oldalán lesz elérhető. A Disputed Wars PvP (Player-versus-Player) módban a játékosok két 5 fős csapatot alkotva küzdhetnek a kincsekért, süllyeszthetik el ellenfeleiket, majd szökhetnek meg a kalózvadászok elől.

    Kalandozásuk során a játékosok egyedi és halálos hadihajókra tehetnek szert, melyek más-más szerepet töltenek be a játékos egyedi harcstílusától függően. Az új fegyverekkel és legénységgel végtelen számú lehetőség áll a játékosok előtt hajójuk képességeinek megváltoztatására, de emellett olyan külsőségeket is módosíthatnak, mint kapitány avatárjuk, orrszobruk, vitorlájuk, sisakjuk, jelképük, színüket és sok más, a tökéletes hajó megépítéséhez.

    - Válassz kapitányt, verbuválj legénységet, építs halálos hajóarmadát
    - Változatos multiplayer játékmódok a totális tengeri dominancia elérésének ígéretével
    - Folyamatosan változó és alakuló tengeri világ, melyet ellenőrzésed alatt tarthatsz
    - Korhű tengeri ütközetek
    - Egyszemélyes és kooperatív kalandozás
  • Cikkszám
    654897897
    Státusz
    ÚJ