Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


ELEX II (2) Xbox One

ÚJ
ELEX II (2) Xbox One
  • Az ELEX nyílt világú RPG folytatásában Jaxnek ismét egyesítenie kell Magalan tudományos-fantasztikus világának szabad népét egy új fenyegetés - a Skyandek - ellen, akik örökre meg akarják változtatni a bolygó arculatát.
    Az ELEX II az ELEX folytatása, a Gothic és a Risen sorozat díjnyertes alkotóitól, a Piranha Bytes-tól származó nyílt világú szerepjáték. Az ELEX II visszatér Magalan poszt-apokaliptikus science-fantasy világába - a hatalmas környezetet a jetpack segítségével páratlan szabadsággal fedezheted fel az epikus történetet tartogató világban.

    Néhány évvel azután, hogy Jax legyőzte a hibridet, új fenyegetés érkezik az égből, amely felszabadítja a sötét Elex veszélyes erőit és veszélybe sodorja a bolygó minden életét. A Magalanon uralkodó béke és saját családja biztonsága érdekében Jaxnek küldetésre kell indulnia, hogy meggyőzze a frakciókat, egyesülniük kell a betolakodók ellen, ám közben saját fiát, Dexet is meg kell találnia, aki menet közben elszakadt tőle.

    Merülj el egy hatalmas, egyedire tervezett, különleges világban, amelynek poszt-apokaliptikus tudományos-fantasztikus univerzumában számos izgalmas ellenség és változatos környezet vár rád.
  • Cikkszám
    6548465
    Státusz
    ÚJ