Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Assassin's Creed Xbox 360

Assassin's Creed Xbox 360
5 490 Ft
 • Termékleírás
  Az úr 1191. évében járunk, a harmadik keresztes háború brutális időszakában. Jeruzsálem utcáin zajlik az élet, azonban néhány másodperc múlva minden megváltozik, a rettegett gyilkos miatt. Öltsd magadra Altaïr, a totális békéért harcoló Asszaszin rend egyik tagjának szerepét, és használd ki különleges képzettségeit! Mászd meg a város minden épületét, vegyülj el a tömegben és csapj le áldozatodra, amikor a legkevésbé várja! Az Assassin’s Creed egyedi és szabad játékmenetével igazán emlékezetes élményt nyújt.

  Utazás a múltba — Fedezd fel a történelmileg hitelesen rekonstruált, élettel teli Szentföldet, ahol minden épület megmászható, és találd meg a legjobb helyeket a gyilkosságok végrehajtásához!

  Élvezetes harcok — Tervezd meg a támadást, csapj le kegyetlenül, a meneküléshez verekedd át magad az ellenségeiden! Az események sűrűjében számos középkori fegyverrel szállhatsz szembe ellenségeiddel igazi kardpárbajokban.

  Használd fel a tömeget — Juss át a sokaságon a célpontig! Tetteid következményei döntik el, hogy segítségedre lesz a tömeg, vagy ellened fordul!

  Hátborzongató történet — Küldetésed során egy ősi összeesküvés nyomaira bukkansz, ami alapjaiban befolyásolja a történelmet.
 • Cikkszám
  65435759