Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Hitman 3 Xbox One

Hitman 3 Xbox One
20 490 Ft
  • A 47-es ügynök visszatér és kegyetlen profizmussal csap le karrierjének legfontosabb célpontjaira! Ezen a remény felé, sötétségen át vezető úton főszerelőnk története kiteljesedik és egyúttal lezárul a World of Assassination trilógia.
    A Hitman III bérgyilkosának föld körüli kalandjában egzotikus, aprólékosan kidolgozott helyszíneket jársz be, amelyek természetesen tele vannak olyan eszközökkel és lehetőségekkel, amelyek az aktuális célpont likvidálására használhatóak fel - határt csakis saját kreativitásod szabhat. Mindez a IO Interactive saját Glacier grafikus motorjának köszönhetően elképesztő minőségben jelenik meg, így hála a szemkápráztató külsőnek és a magas újrajátszhatósági faktornak, a játék állandóan arra csábít, hogy folyamatosan visszatérj hozzá.

    Ha mindez nem lenne elég: amennyiben rendelkezel az előzményekkel, úgy a Hitman és Hitman 2 összes helyszínét és küldetését további költségek nélkül importálhatod a játékba, így egyetlen csomagban tudhatod magadénak a trilógiát. Sőt, Hitman 2-es állásmentésed is magaddal hozhatod!
  • Cikkszám
    6457454