Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


GameSir VX2 AimSwitch vezeték nélküli egér + billentyűzet Xbox Series X, Xbox One, PS4, PS4 Slim, PS4 Pro és Nintendo Switch Windows 7/8/10 PC.

GameSir VX2 AimSwitch vezeték nélküli egér + billentyűzet Xbox Series X, Xbox One, PS4, PS4 Slim, PS4 Pro és Nintendo Switch Windows 7/8/10 PC.
44 990 Ft
 • A 2010-ben alapított GameSir céltudatosan olyan perifériákra, játékos kiegészítőkre szakosodott, amelyekkel új közönséget szólíthatnak meg vagy éppen jelentősen megkönnyítik a kikapcsolódási forma használatát. Kínálatukban a mobil játékos eszközöktől egészen a konzolos kiegészítőkig mindent megtalálsz, amelyek a márka mára elért hírnevéhez méltó módon igen strapabíró és megbízható daraboknak bizonyulnak.
  RGB háttérvilágítású mechanikus billentyűzet és egér
  Állítható világítás és elképesztő gyorsaság egyben! A PMW3360 érzékelővel szerelt egér 12000 DPI pontossággal dolgozik, amelynek a szintén precíz, ergonomikus csuklótámaszával lesz a billentyűzet tökéletes párja - ez a duó a professzionális játékosok igényeit is képes kielégíteni.

  Könnyű csatlakozás, kevesebb hely
  A GameSir VX2 szett tartalmazza az adaptert is, nincs szükség külön kábelezéssel szenvedni, a 2.4G USB vevő konzolváltó adapterre csatlakoztatása után egyből használható. A gamer billentyűzet kifejezetten a játékosokra lett tervezve, nincsenek felesleges billentyűk, így az eszköz könnyű és könnyen hordozható marad, játék közben a méret nem jelent akadályt.

  36 TTC Red Switch programozható billentyűzet
  A billentyűzet a a lehető leggyorsabb, red switch kapcsolókkal van felépítve. 1,2 mm-es kapacitásával nem csak ultragyors, hanem precíz és közben rendkívül csendesen működik - tökéletes a játékosok számára, akik szinte csak ujjbeggyel szeretnék irányítani az akciót. A billentyűzet kiosztása szabadon újraprogramozható, így a neked kézreálló, komplexebb parancsokat a szokásaidhoz tudod igazítani, mellyel időt nyersz és könnyebben győzedelmeskedhetsz a játékokban.

  Minimális késés
  A GameSir saját Agility X technológiája biztosítja a zavartalan és alacsony késleltetésű reakciókat, ezzel megszüntetve a vezérlés alapvető problémáját - a vezetéknélküli kapcsolódás késése gyakorlatilag 1ms környékén marad, a profibb játékosoknak sincs így miért aggódniuk.

  Billentyűzet és egér kombó konzolhoz
  A GameSir VX2 kompatibilis az Xbox Series X, Xbox One, PS4, PS4 Slim, PS4 Pro és Nintendo Switch konzolokkal, valamint Windows 7/8/10 PC-kkel egyaránt.
 • Cikkszám
  5676575655