Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


WWE 2K22 Ps4

ÚJ
WWE 2K22 Ps4
 • Szakadj ki a nézőtérről és vedd át a teljes irányítást a WWE-univerzum felett. Szállj ringbe a legismertebb és a legrealisztikusabban kinéző WWE Szupesztárokkal és Legendákkal. Éld újra Rey Mysterio ikonikus karakterének meghatározó pillanatait a 2K Showcase-ben. Keményet ütni sose volt még ilyen egyszerű.
  ÚJRADIZÁJNOLT JÁTÉKMOTOR. ÚJ IRÁNYÍTÁS. MINDEN FUNKCIÓ, AMIT CSAK ELBÍRSZ.
  Szakadj ki a nézőtérről és vedd át a teljes irányítást a WWE-univerzum felett

  VALÓSÁGHŰSÉG
  Keményet ütni sose volt még ilyen egyszerű. Az irányítástól kezdve a lenyűgöző grafikán át minden újradizájnolva lett: olyan, mintha tényleg a ring mellett állnál a WrestleMania során.

  IRÁNYÍTSD WWE SZUPERSZTÁROKAT ÉS KLASSZIKUS LEGENDÁKAT
  Ugrások, rúgások, befejező mozdulatok a legismertebb és az eddigi legrealisztikusabban kinéző WWE Szupersztárokkal és Legendákkal: The Rock, Sasha Banks, Goldberg, “Stone Cold” Steve Austin, Brock Lesnar és sokan mások.

  619-ELD UTAD A SZUPERSZTÁRSÁG FELÉ
  Ünnepelt Rey Mysterio ikonikus karrierjének meghatározó mozdulatait a 2K Showcase-ben. Booyaka!

  ITT A MyGM
  Itt az idő, hogy te hozd a döntéseket WWE General Managerként. Vedd át az irányítást a Raw, a Smackdown, az NXT vagy a NXT UK felett, állítsd össze a repertoárod WWE Szupersztárokból és Legendákból, aztán mérkőzz meg a rivális GM-ekkel, hogy felépítsd a WWE-univerzum legnagyobb brandjét. Legyen a tiéd a legnézettebb show intenzív rivalizálások, over-the-top meccstípusok, bajnokság-showdownok, pay-per-view események során, a tomboló közönséggel teli arénákban. Ha készen áll a színpad, játssz Szupersztárként, lépj közbe GM-ként, vagy hozz döntéseket a színfalak mögül – a döntés csak rajtad áll!

  MÁSSZ FEL A WWE-RANGLÉTRÁN
  Ne csak egy, de rögtön két MyRISE kalandba is vágj, férfi és női történettel egyaránt, melynek során úgy határozhatod meg utad, mint még soha.

  ÉPÍTSD FEL MAGAD, MAJD OSSZD MEG A VILÁGGAL
  A Creation Suite visszatért, és jobb, mint valaha. Alkosd meg magad, vagy bárki mást, aztán lépj a ringbe, bárhol és bármikor.

  ÁLLÍTSD ÖSSZE A SAJÁT FRAKCIÓD
  A Franchise történetében először az új MyFACTION lehetővé teszi, hogy létrehozd saját frakciód, mely akár még az nWo-val is felveheti a versenyt. Gyűjts, fejlessz és menedzselj WWE Szupersztárokat a heti események és a folyamatosan érkező tartalmi frissítések révén.
 • Cikkszám
  564846
  Státusz
  ÚJ