Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Suicide Squad: Kill the Justice League Ps5

ÚJ
Suicide Squad: Kill the Justice League Ps5
  • Metropolis romokban, Brainiac totálos káoszba taszította a várost. A kívülálló Öngyilkos Osztag tagjai még talpon vannak, azonban olyan erőkkel is szembe kell nézniük, amelyek túl nagy falatnak bizonyulnak - mindjárt itt van a Brainiac által irányított Superman és a teljes Igazság Ligája.

    A Suicide Squad: Kill the Justice League történetileg a játékot fejlesztő Rocksteady saját Arkham sorozatának univerzumában helyezkedik el. A játékmenet a jól ismert nyílt világú akcióra épít, ahol te pedig eldöntheted, kit szeretnél irányítani az Osztagból. A banda négy tagja mind egyedi karakterisztikákkal és jellemmel rendelkezik: a szociopata Harley Quinn a közelharc igazi mestere, a halálos pontosságáról híres Deadshot a lőfegyverek mestere, Captain Boomerang ausztrál dobófegyverét építi be támadásaiba, King Shark pedig brutális erejével érvényesül az összecsapásokban.

    A játékban az Öngyilkos Osztag nem csak elméletben tart össze: a kicsi, de annál hatékonyabb csapat tagjai együtt harcolnak, így egyedül játszva a többieket a gép irányítja, ám ha kerítesz magad mellé társakat, az egész játék négyfős kooperatív módban is végigjátszható!
  • Cikkszám
    56484346
    Státusz
    ÚJ