Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Redfall Xbox Series X

ÚJ
Redfall Xbox Series X
 • A Massachusetts állambeli Redfall festői szigetvárosát vámpírok légiója ostromolja, akik eltakarják a napot és elvágják a szigetet a külvilágtól. Egy maroknyi túlélővel csapdába esve állsz szemben a várost kivéreztetni fenyegető ördögi ellenséggel - saját hősödet kiválasztva, másokkal összeállva alkotjátok majd a vámpírvadászok tökéletes csapatát.

  Isten hozott Redfallban!
  A Redfall egy nyílt világú kooperatív FPS az Arkane Austintól, a Prey és a Dishonored mögött álló díjnyertes csapattól. Az Arkane gondosan megalkotott világok és a kreatív játékmechanika iránti szeretetét örökölte a Redfall, amely a stúdió jellegzetes játékmenetét hozza el a csapatos PvE FPS-ek világába.

  Izgalmak csapatban vagy egyedül
  A Redfall ügyesen fűzi össze az egyszemélyes és a kooperatív játékmenetet: a sötétségbe egyedül is belevetheted magad, ha pedig kedved úgy hozza, ismerőseiddel vagy idegen játékosokkal is összeállhatsz egy közös, maximum négyfős vámpírvadászatra. A csapatmunka pedig újabb lehetőségeket nyit meg, ugyanis a különböző hősök és felszerelések kombinációjával már-más csapatos taktikák és egészen meglepő kombinációk is kialakíthatók.

  Veszély minden sarkon
  A Redfall vámpírjai nem tipikus vérszívók. Egy szörnyen félresikerült tudományos kísérlet után jöttek létre, majd fejlődtek tovább: átalakulásuk után néhány vámpír erőteljes képességeket fejleszt ki, igazi rémálommá alakulva lesnek áldozataikra. De nem csak ők állnak az utadba - a játékosok az emberi kultistákkal is szembe kell nézniük, akik a sziget éhes új vezetését imádják, annak reményében, hogy csatlakozhatnak soraikhoz.
 • Cikkszám
  549846
  Státusz
  ÚJ