Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Assassin’s Creed Valhalla: Ragnarök Edition Xbox Series X

ÚJ
Assassin’s Creed Valhalla: Ragnarök Edition Xbox Series X
 • Az Assassin's Creed Valhalla keretében te vagy Eivor, a küzdelemről és dicsőségről szóló történeteken nevelkedett vad Viking harcos. Fedezz fel egy Anglia brutális Sötét Korában játszódó gyönyörű és dinamikus nyílt világot! Rohand le ellenfeleidet, bővítsd településed és építsd ki politikai befolyásod küldetésed során, hogy kiérdemeld helyedet az istenek között a Valhallában!

  Az alapjátékon felül a Ragnarök Edition tartalmazza az Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarököt*, az Assassin's Creed történetének eddigi legambíciózusabb kiegészítőjét is. Ragadd meg Eivor sorsát Odinként és utazz el az északi mitológia lenyűgöző birodalmába.
  *a Dawn of Ragnarök kiegészítő eléréséhez letöltés szükséges, a csomag ehhez letöltőkódot tartalmaz

  A csomag tartalma:
  • Assassin's Creed Valhalla teljes játék
  • Dawn of Ragnarök kiegészítő digitális kód formájában

  ÍRD MEG SAJÁT VIKING SAGÁDAT
  A fejlett RPG mechanikáknak köszönhetően magad alakíthatod karaktered fejlődését és befolyását az őt körülvevő világra. A politikai szövetségektől a harci stratégiákon át egészen a dialógusokig és felszerelésfejlesztésig, minden meghozott döntéseddel magad építed ki dicsőséghez vezető utadat.

  ZSIGERI HARCRENDSZER
  Forgass mindkét kezedben pusztító fegyvereket, például fejszéket, kardokat és pajzsokat, hogy átéld a Viking harcosok kegyetlen harcstílusát. Fejezd le brutálisan, terítsd le a távolból, vagy iktasd ki lopakodva rejtett pengéddel ellenfeleidet. Tedd magad próbára az Assassin's Creed sorozat halálos ellenfeleinek eddigi legváltozatosabb kínálatával szemben!

  NYÍLT VILÁG A SÖTÉT KORBAN
  Hajózz Norvégia durva és rejtélyes partjaitól Anglia csodás, de tiltott királyságába és azon túlra! Merülj el a Viking életmódban horgászással, vadászattal, ivós játékokkal és sok mással.

  VESD BE EGY ISTEN EREJÉT
  Szerezz új képességeket azoktól, akiket legyőztél, ölts holló alakot a lenyűgöző orvgyilkosságokhoz, változtasd bőröd magmává, hogy megvédd magad.

  UTAZZ EL AZ ÉSZAKI MITOLÓGIA VILÁGÁBA
  Eivornak meg kell ragadnia a sorsát Odinként, és be kell lépnie a törpék birodalmába, Svartalfheimbe, egy gyönyörű, de ellenséges, invázió alatt álló világba.

  KÜZDJ MEG A JÉG ÉS A TŰZ ELLENFELEIVEL
  Nézz szembe Jotnarokkal, a jég Jotunheimből származó lényeivel, Muspelekkel, Musphelheim tűzellenfeleivel, és Surtrral, egy halhatatlan tűzóriással, a legnagyobb ellenféllel, mellyel Odin valaha szembenézett.

  ÉLD ÁT ODIN SZEMÉLYES SAGÁJÁT
  Odinként egy reménytelen küldetésre kell indulnod, hogy megmentsd fiadat, Baldrt a bebörtönzéstől egy leírhatatlan ellenfél által. Utad során szembe kell nézned saját sorsoddal, a Ragnarök jelentette biztos pusztulással.

  KÜZDJ EGY ÚJ CSATAARÉNÁBAN
  Teljesítsd a valkűrök kihívásait, és bizonyítsd rátermettséged a csaták terén az új harci arénákban. Növeld a nehézségi szintet a jobb jutalmak érdekében, miközben új és ismerős ellenfelekkel küzdesz meg a kihívások során.
 • Cikkszám
  549841
  Státusz
  ÚJ