Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Park Beyond Xbox Series X

ÚJ
Park Beyond Xbox Series X
 • A Park Beyondban lehetőséged van létrehozni álmaid vidámparkját, ahol még a gravitáció se állhat az utadba! A történet mód és a kezdeti segítséggel könnyen elsajátíthatod a vidámpark vezetés alapjait, hogy a végére őrültebbnél őrültebb dolgokat hozhass létre, főleg, ha hullámvasútról van szó!
  Segítségedre lesz Phil, a veterán park igazgató és Lizzy, a szigorú, de barátságos pénzügyi igazgatód. Ők ketten fognak segíteni abban, hogy a létező legvadabb, legőrültebb, legkreatívabb vidámpark lehessen a tiéd! A siker csak a te kreativitásodon múlik!

  KÖVESD A TÖRTÉNETET ÉS ÉLD ÁT A VIDÁMPARK IGAZGATÁS ÖRÖMEIT
  Rengeteg színes és ötletes karakter vár rá, hogy segíthessen megvalósítani az álmaidat. Érd el az üzleti céljaidat, hozd egyensúlyba a kiadásokat és a bevételeket, hogy a vidámparkod igazán sikeres lehessen és felülmúljon minden képzeletet! Vagy csak engedd szabadjára a fantáziádat és alkosd meg a legvadabb ötleteidet!

  LEHETETLENÍTSD A LÁTVÁNYOSSÁGOKAT
  A fejlesztett hullámvasút-kreátornak köszönhetően olyan hullámvasutakat tudsz létrehozni, amik szembe mennek a természet és a fizika törvényeivel és szinte a végtelenségig variálhatod a különböző elemeket. És egy különleges lehetőségnek hála, „lehetetlenítheted” a látványosságokat, például egy óriási polippal, ami a hullámvasút közepén ül!

  HALLGASS MEG MINDEN VÉLEMÉNYT, DE DÖNTS OKOSAN
  Érdemes meghallgatni mások véleményét, de neked kell dönteni kire hallgatsz, annak érdekében, hogy valóban sikeres legyen a vidámparkod. Ilyen lehetőség, hogy láthatod, mit gondolnak a látogatóid, amint a parkban szórakoznak és ennek alapján eldöntheted, hogy milyen irányba akarsz fejleszteni a parkodon. De azt is te döntöd el, kit veszel fel kollégának és kit léptetsz elő.
 • Cikkszám
  548946465
  Státusz
  ÚJ