Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


PLAYSTATION 5 825GB SSD

PLAYSTATION 5 825GB SSD
205 000 Ft
Raktáron
  • A világ egyik legjobban fogyó konzolja, a Sony PlayStation az ötödik generációjához érkezik a PlayStation®5-tel, amely a Sony által valaha gyártott legerősebb és leggyorsabb konzol. Különleges megoldásaival a játékok valóban új generációját hozza el a számunkra.



    A processzorát AMD gyártja és a Zen 2-t kapta meg. Az RDNA 2 architektúrájú processzort és videokártyát forradalmi 3D hangzással egészíti ki a különleges Tempest technológiának köszönhetően.



    Az új PlayStation nem is kaphatott mást, mint a hihetetlenül gyors SSD tárhelyet, amely nagyobb sebességre képes, mint bármi, ami jelenleg elérhető, ezáltal szinte teljesen eltünteti a töltési időt! A játékok és a rendszer is villám sebességgel indulnak el! A PlayStation®5 hardveres raytracing támogatással is rendelkezik. Ez egy viszonylag új technológia amely lehetővé teszi a teljesen élethű fények, árnyékok és tükröződések megjelenítését. A Sony által kifejlesztett egyedi, változó órajelű működést biztosító rendszer korábban nem látott optimalizálást tesz lehetővé, így a konzol teljesítménye magas lehet, miközben csendes hűtést kaphat a legintenzívebb játékok közben is. Ezekkel az innovációkkal a játékfejlesztők könnyen kihasználhatják a gépben rejlő maximális teljesítményt!

    PlayStation®5-tel lejátszhatod az előző generáció játékainak a 99%-át, így már megjelenéskor rengeteg játék áll a rendelkezésre azok a játékok mellett amelyek kizárólag erre az új generációra készülnek.
  • Cikkszám
    50001211