Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin Ps4

ÚJ
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin Ps4
 • A Square Enix (Final Fantasy) és a Team Ninja (Ninja Gaiden) összeállt egy olyan projektre, amelybe mindkét csapat a legnagyobb erősségeit pakolja bele: az előbbi a Final Fantasy történetekben gazdag és kidolgozott világát, utóbbi pedig a Ninja Gaidenből származó, precíz harcrendszert dobja be a közösbe. A Stranger of Paradise így végül két világ gyermeke, az FF széria rajongói lépten-nyomon felismerik majd a sorozat ikonikus stílusjegyeit, az akciójátékok kedvelői pedig egy reszponzív, élvezetes játékot vehetnek a kezeik közé.
  Korábbi szenvedéseik emléke eltemetve nyugszik a lelkükben…

  Ebben a brutális RPG-ben Jacknek nincs választása, vissza kell hoznia a kristályok fényét a királyságba. Egy királyságba, amit maga alá temetett a sötétség. Az út nem kellemes, cserébe tele van halálos akadályokkal és borzalommal.

  Küzdd keresztül magad kínzó csatákon és kihívásokon pusztító arzenáloddal. Többféle nehézségi fog közül választhatsz, továbbá munkák és fegyverek széles választéka áll rendelkezésedre, hogy a csapatodat terveid szerint formálhasd és eldöntsd, hogyan akarsz játszani.

  Vajon a kristályok fénye helyreállíthatja a békét? Vagy csak egy másfajta sötétséget hoznak el? Esetleg valami egészen mást…?

  A Final Fantasy-széria legkegyetlenebb és legdinamikusabb csatái!
  Rengeteg kihívást jelentő feladat illusztrálja a történetet. A dinamikus fegyver képességek mellett, a csaták során kiemelt helyet kaptak a meghatározó tettek és képességek, melyeket jól ismer mindenki a Final Fantasy játékokól. Ha egy ellenfélnek teljesen lemeríted a Break-skáláját, egy megsemmisítő Soul Burst akcióval szó szerint porrá tudod zúzni az ellenfeled megkristályosodott testét.

  Válts a szerepek közt harc közben!
  A különböző fegyvereket – pallosok, tőrök, lándzsák -, határozzák meg milyen szereped van egy csatában. A „Jpb Tree-n” keresztül szerezhetsz meg új képességeket és tulajdonságokat. Azok a felszerelések és fegyverek, amiket magadnál tartasz, a megjelenéseden is látszanak.

  Végtelen fosztogatás, mélyreható kraftolás és a karakterek megjelenésének személyre szabása!
  A nem-MMO Final Fantasy játékok közül most először, minden egyes felszerelés és fegyver, amit a karaktered éppen magánál hord, látszani fog játék közben is. A rengeteg zsákmány és a különböző eszközök készítésének végtelen rendszere lehetővé teszi, hogy olyanra alakítsd a csapatodat, amilyenre csak szeretnéd.

  Többjátékos mód
  Próbáld ki a többjátékos módot egy háromfős csapat tagjaként online multiplayer módban. Végig vihetitek a fő küldetést is vagy csak a mellékküldetésekre figyeltek, a döntés a tiétek!
 • Cikkszám
  4987984
  Státusz
  ÚJ