Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Assetto Corsa Competizione Ps5

ÚJ
Assetto Corsa Competizione Ps5
 • Elképesztő részletesség, realizmusra való törekvés, igényes részletek, tapasztalt készítők - mindez garantálja, hogy ezúttal sosem látott minőségben élheted ki egy szimulátor-rajongó minden álmát. Ez a játék ugyanis többet kínál szimpla autózásnál.
  Az Assetto Corsa Competizione készítőinek szeme előtt az lebegett, hogy a lehető legélethűbb és legkidolgozottabb szimulációt tegyék le az asztalra. A játék megkapta a hivatalos GT World Challenge jogait, így valós pilóták és csapatok ellen, valósághű pályákon és autókkal indulsz el a versenyeken - vannak köztük sprint és endurance kihívások és a Spa 24 órás futama is képviselteti magát. A játék közben a pályák tökéletes digitális másain sosem látott mélységben vizsgálja többek közt az autók aerodinamikáját és a gumik állapotát, valamint kölcsönhatását az úttal.

  A belbecs mellé a külcsín is elengedhetetlen, erre szintén nem lesz panaszod. Az Unreal Engine 4 grafikus motornak köszönhetően a pilóták motion capture animációjától kezdve, az éjszakai versenyeken át egészen az esős körülményekig minden fotorealisztikusan jelenik meg.

  Az Assetto Corsa Competizione innovatív alapokra épít, a játékosokat Ferrarik, Lamborghinik és McLarenek volánja mögé ültetve repíti el a GT World Challenge és az eSport világának szívébe, és mindezt olyan minőségben teszi, amelyről csak végletesen pozitívan tudsz majd nyilatkozni.
 • Cikkszám
  498495
  Státusz
  ÚJ