Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Grand Theft Auto V Enhanced Edition (GTA 5) Ps5

ÚJ
Grand Theft Auto V Enhanced Edition (GTA 5) Ps5
  • Az újgenerációs konzolokra érkező Grand Theft Auto V teljes mértékben kihasználja az új rendszerek erejét a játék egészére kiterjedő fejlesztések során: a magasabb felbontás és grafikai részletesség, a sűrűbb forgalom, a nagyobb látótávolság, a továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, az új vadvilág, valamint a fejlett időjárási hatások és sérülésmodell garantálja a legteljesebb élményt, melyet a nyílt világok szabadsága adhat.
    Amikor egy ifjú szélhámos, egy visszavonult bankrabló és egy rémisztő pszichopata szembetalálja magát az alvilág legijesztőbb és legtébolyultabb elemeivel, valamint az amerikai kormánnyal és a szórakoztatóiparral, együtt kell végrehajtaniuk néhány veszélyes rablást, hogy életben maradhassanak egy kíméletlen városban, ahol nem bízhatnak senkiben – a legkevésbé egymásban.

    A Grand Theft Auto V újgenerációs változata számos alapvető vizuális és technikai fejlesztést tartalmaz, melyek minden eddiginél lebilincselőbbé teszik Los Santos és Blaine County vidékét. A megnövekedett renderelési távolságon és az 4K felbontású megjelenítésen túl a játékosok számos egyéb fejlesztésnek és bővítésnek örülhetnek.

    A Grand Theft Auto Online a megjelenése óta kiadott összes játékmenet-frissítés és a Rockstar által létrehozott tartalmak az úgenerációs verzió játékosai számára is elérhetőek lesznek, és a jövő számos további újdonságot tartogat.
  • Cikkszám
    4897979
    Státusz
    ÚJ