Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


SpellForce III Reforced Xbox Series X

ÚJ
SpellForce III Reforced Xbox Series X
  • A SpellForce III Reforced izgalmasan és egyedülálló módon keveri az epikus RPG-k és a valós idejű stratégiai játékok legjobb elemeit - az alapjátékot részben megreformáló Reforced kiadást pedig úgy tervezték, hogy lebilincselő konzolos élményt nyújtson a rajongóknak és az újonnan érkezőknek egyaránt.
    Az 518. évet írjuk. A mágusok lázadását, amelyet mágusháborúk néven ismertek, a korona kíméletlenül leverte. Ez azonban pirruszi győzelem volt: egész régiók zuhantak anarchiába, menekültek kóborolnak a földeken túlélést keresve, és egy rejtélyes, halálos járvány, a "Vérégetés" is megjelent, amely gyorsan terjedve tizedel minden élőt.

    Ilyen időkben az emberek a remény minden jelébe kapaszkodnak, amit csak találnak. A Fény Tisztasága, amelyet egy Rondar Lacaine nevű karizmatikus férfi vezet, azt állítja, hogy a mágusok minden szerencsétlenség forrása - és hogy csak Aonir, minden istenek atyjának második eljövetele fogja visszaadni Eo régi fényét.

    INNOVATÍV KEVERÉK
    Egyedi játékmenet, amely az RTS és RPG zsánereket természetes és izgalmas módon módon ötvözi.

    KONZOLHOZ IGAZÍTVA
    Intuitív gamepad-integráció és testre szabott felhasználói felület az összetett stratégia-RPG keverék zökkenőmentes és élvezetes irányításához.

    TESTRESZABÁS
    Készítsd el a saját hősödet és a különböző képességfákkal igazítsd saját harcmodorodhoz.

    KONTROLLÁLD A HARCOT
    Állítsd fel saját hadseregedet és vívj epikus tömegcsatákat

    EPIKUS TÖRTÉNET
    Merülj el egy gazdag világban! Fejtsd meg a Nortander jelenlegi helyzetének titkait, fedezd fel Eo-t, egy kidolgozott világot, tele érdekes karakterekkel és szívszorító történetekkel.

    TALÁLJ ÚJ BARÁTOKAT
    Állítsd össze a csapatodat sokszínű társakból, akik nem csak érdekesen egészítik ki a képességeidet, de a narratívára is hatással vannak. Menedzseld képességeiket és felszerelésüket, hogy biztosítsd győzelmed a csatatéren.

    VÁLASSZ OLDALT
    Erősítsd meg és irányítsd a három frakció - tündék, orkok és emberek - egyikét. Készítsd fel csapataidat és vívd meg életed csatáit. Játssz okosan, használd ki a terepviszonyokat, a csapatalakzatokat, a látási viszonyokat és a felderítést.
  • Cikkszám
    48946
    Státusz
    ÚJ