Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Marvel's Midnight Suns

ÚJ
Marvel's Midnight Suns
 • A Marvel's Midnight Suns egy új taktikai RPG, amely a Marvel-univerzum sötétebb oldalán játszódik: az alvilág démoni erőivel nézel szembe, miközben a Föld utolsó védelmi vonala, a Midnight Suns tagjaival szövetkezel és éled velük mindennapjaik.
  A Hydra a sötét mágiát és a tudományt ötvözve feltámasztja évszázados alvásából Lilithet, a démonok anyját. Lilith semmitől sem riad vissza, hogy beteljesítse az ősi próféciát és újra életre keltse gonosz mesterét, Chthont. A végsőkig feszült helyzetben a Bosszúállók kétségbeesetten próbálnak tűzzel harcolni a pokol tüze ellen, így segítségül hívják a Midnight Suns csapatát – Nico Minorut, Pengét, Varázst és Szellemlovast. Ők azok az ifjú hősök, akiknek ereje mélyen a természetfelettiben gyökerezik, és arra születtek, hogy megakadályozzák a próféciát, amelyet Lilith be akar teljesíteni. Együttesen feltámasztanak egy ősi harcost – a Vadászt, Lilith elhagyott gyermekét, az egyetlen ismert hőst, aki valaha is legyőzte őt. A világ sorsa forog kockán – a bukott szövetségesek élén rajtad áll, meg tudjátok-e állítani a sötétséget!

  Új játék érkezik a legendás stúdiótól, amely örökre megváltoztatta a stratégiai és taktikai játékokat. Várnak a szuperhősökkel vívott filmszerű taktikai harcok, ahol barátságokat köthetsz ikonikus karakterekkel, és felejthetetlen kaland részesévé válhatsz a Marvel sötét oldalának mélyén.

  A TE MARVEL-KALANDOD
  Légy te a Vadász, az első teljesen testre szabható eredeti hős a Marvel-Univerzumban.Vezesd a Bosszúállók, az X-Men, a Runaways és más formációk legendás hőseinek gyűjteményét, és szabd testre csapatodat, igazítsd a játékstílusodhoz képességeidet, és oldj fel olyan ikonikus öltözékeket, amelyek minden Marvel-rajongónak örömet szereznek.

  FEDEZD FEL A MARVEL SÖTÉTEBB OLDALÁT
  Állj ki Lilith démoni erői ellen, és éld át a magával ragadó személyes történetet, amely ismerős hősöket hoz egy ismeretlen, természetfeletti és misztikus világba. A tét minden eddiginél nagyobb, hiszen ikonikus Marvel-karakterek bukott változataival kell megküzdened, és meg kell állítanod Lilith-t, aki fel akarja támasztani gonosz mesterét, Chthont.

  ÉLJ A LEGENDÁK KÖZT
  Új megvilágításban láthatod a hősöket, és további képességeket oldhatsz fel, miközben kapcsolatokat alakítasz ki és erősíted a személyes kötelékeket a csatatéren kívül is kedvenc Marvel-szuperhőseiddel, például Vasemberrel, Rozsomákkal és Amerika Kapitánnyal. Merülj mélyre, és fedezd fel az Apátságot – saját misztikus, titkos bázisod –, miközben bejárod a világot és felfeded rejtett titkait.

  HARCOLJ ÉS GONDOLKODJ ÚGY, MINT EGY SZUPERHŐS
  Állj össze hőstársaiddal, mérd fel a taktikai csatateret, és indíts stratégiailag pusztító ikonikus támadásokat a sötétség erői ellen. A kritikusok által elismert taktikai XCOM-sorozat alkotóitól új, magával ragadó és mélyen testre szabható harcrendszer érkezik, amely az okos gondolkodást szuperhősökhöz méltó akcióval jutalmazza.
 • Cikkszám
  4879764
  Státusz
  ÚJ