Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


PlayStation VR Move Motion Controller Twin Pack Ps4

PlayStation VR Move Motion Controller Twin Pack Ps4
 • Irányítsd a VR játékokat egyszerűen, természetesen és még realisztikusabban a PlayStation Move mozgásérzékelős kontroller segítségével! A meghökkentően precíz technológiának hála a konzol rendkívül pontosan érzékeli az irányító térbeli helyét és elmozdulását, így mindegy, hogy finom táncmozdulatokat, pontos szúrásokat, vagy gyors kanyarokat hajtasz végre, a PlayStation Move kiváló társad lesz a videojátékok bármely műfajában, élményekben gazdag szórakozást nyújtva!
  A legprecízebb mozgásérzékelős kontroller — A PlayStation Move kontrolleren található gömb és a PlayStation Eye segítségével a konzol hihetetlen pontossággal követi majd a játékos mozdulatait a tér minden irányában. Egy időben négy darab PlayStation Move kontroller használható a PlayStation 4 konzolokkal, a játékosok pedig könnyen megkülönböztetik azokat az egyedi színváltó gömböknek hála!

  Természetesebb irányítás — Minden korosztály könnyen elsajátítja a kontroller használatát, hiszen a gombok helyett a mozdulatokra épülő koncepció természetesebb élményt és egyszerű kezelhetőséget garantál kicsik és nagyok számára egyaránt. Kardozz, táncolj, verekedj, lőj vagy vezess autót az életben is használt mozdulatokkal!

  Beépített újratölthető akkumulátor — A PlayStation Move kontroller egyetlen töltéssel 10 órán keresztül használható, az újratöltéshez pedig csak csatlakoztatnod kell azt PlayStation 4 konzolodra az USB kábel segítségével.

  A PlayStation Move használatához PlayStation Camera használata is szükséges.

  A PlayStation VR Move Controller Twin Pack tartalma
  PlayStation Move Motion kontroller (2 darab)
 • Cikkszám
  464734