Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


MotoGP 21 Xbox Series X

MotoGP 21 Xbox Series X
18 990 Ft
  • Tapasztalja meg a teljes 2021-es szezont az összes fő hivatalos osztályával, névsorával és pályájával. Több mint 120 hivatalos versenyző, 20 hivatalos pálya és új és továbbfejlesztett szolgáltatások, mint például a hosszú körök büntetési szabályának bevezetése. Élje át újra a motogptm történelmét és minden érzelmét több mint 40 történelmi versenyzővel és ikonikus kerékpárjaikkal!
    a bajnokság felé vezető út a menedzser karrierből indul ki. Hozza létre álmai legénységét, válasszon a hivatalos csapatok vagy egy vadonatúj csapat között, majd válassza ki személyes személyzetét, képzett szakembereket, akik segíteni fognak a szezon során. Segítenek olyan alapvető döntések meghozatalában, mint például a legjobb szerződés megszerzése vagy annak megértése, hogy a kerékpár melyik területét lenne jobb fejleszteni. Érje el a motogptm vagy Moto2TM osztályt, és hozza létre és irányítsa saját junior csapatát!
    amikor a fajod minden aspektusát irányíthatod, minden döntés számít! Kövesse nyomon a tankba töltendő üzemanyag szintjét, a fék hőmérsékletét és az árapály kopását, és hozzon kritikus döntéseket vezetési stílusának és versenykörülményeinek megfelelően. Készüljön fel a legizgalmasabb versenyzési élményre, de ne essen el nagyon: ha elesik, most a lehető leggyorsabban vissza kell ülnie a motorra! És minden másodperc számít.
    Akár az, ahogy vezetsz, akár a kinézeted, a stílus kulcsfontosságú a MotoGP21-ben. Tűnj ki a tömegből, és mutasd meg egyedi stílusod! Testreszabhatja a sisakot, az öltönyt, a matricákat, a versenyszámokat és a festést 5 hihetetlen grafikus szerkesztővel! Aztán menj ki és nyűgözz le mindenkit a lovaglás stílusoddal is! De légy óvatos, forradalmi, gépi tanuláson alapuló neurális AI-rendszerünk jelentős fejlesztésekkel tért vissza, így készülj fel az aNNA új arcainak felfedezésére a valaha volt legizgalmasabb offline versenyeken!
  • Cikkszám
    436474343