Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Halo Infinite Xbox One

ÚJ
Halo Infinite Xbox One
  • Az Xbox zászlóshajója a orozat 20. évfordulójára visszatér! Master Chief eddigi legnagyobb kalandja ugyan folytatja a történetet, közben egy teljesen új irányt is vesz: a csak Reclaimer Saga néven emlegetett, epikus sztori év végén érkezik, méghozzá a sorozat eddigi legméretesebb játszóterével.
    A Covenant erők mellett a Halo Wars 2-ben megismert Banished ellenfelekkel és rengeteg rejtéllyel - a Halo legendás részeihez illő módon egy epikus, fordulatokban bővelkedő, erőteljes zenei aláfestést kapó történetre kell készülnöd, amelyben természetesen a jól ismert és továbbra is élvezetes Halo-játékmenet köszönt régi ismerősként. És a kooperatív* módok az osztott képernyős lehetőséggel együtt térnek vissza.

    Az Infinite-ben a régiek mellé új fegyverek, járművek és eszközök is érkeznek, természetesen. Közülük egyértelműen a legfontosabb a grappling hook, azaz a multifunkciós csáklya: vele magaslatokat közelíthetsz meg gyorsan vagy hatékonyan változtathatsz horizontálisan helyet, rárepülhetsz az ellenfelekre, távolról kaphatsz fel fegyvereket vagy az ellenséghez vágható tárgyakat, vagy épp rákapaszkodhatsz a járművekre.

    Ha Halo, akkor nem mehetünk el a multiplayer mellett sem. Az Infinite kompetitív többszereplős módjánál a készítők láthatóan megtalálták az ideális koncepciót: a technikailag hibátlan és kellően gyors játékmenethez a sorozat legkedveltebb epizódjai, a Halo 2-3 jellegzetes megoldásai társulnak, garantálva, hogy egy csiszolt, a széria ismeretétől függetlenül is élvezetes élményt kapjanak a játékosok, miközben a részletes kusztomizációs lehetőségeken keresztül mindenki igazán egyedi módon vehet részt a csatákban.

    A többszereplős módok közt természetesen klasszikusokat (Slayer, Team Slayer, Big Team Battle, Capture the Flag, Territories, stb.) és újdonságokat is kínál: érkeznek a bot (gépi) ellenfelek[Tb], a szabadon variálható Training és a fegyverek használatának kiismerésére szolgáló Weapon Drill feladatok is.

    *a kooperatív mód premierkor nem érhető el, várhatóan 2022. első negyedévében kerül be majd a játékba
  • Cikkszám
    4324234
    Státusz
    ÚJ