Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Borderlands 2 Xbox 360

Borderlands 2 Xbox 360
5 490 Ft
 • A Borderlands 2 Xbox 360 játék középpontjában négy új ereklyevadász története áll, akik azért harcolnak, hogy felszabadítsák Pandora bolygóját a Hyperion Corporation teljességgel aljas vezérigazgatójának, Handsome Jacknek az elnyomása alól.
  A játékosok célja, hogy megakadályozzák Jack-et ördögi terve végrehajtásában, ami „A Harcos” nevű ősi, idegen gonosz feltámasztása.

  Hőseink kalandjaik során számos, az első részből már jól ismert arccal találkoznak, köztük van a négy eredeti ereklyevadász: Roland, Lilith, Brick és Mordecai is. Jack legyőzésében új bajtársak is a segítségünkre sietnek, hogy együtt mentsük meg Pandorát a végső pusztulástól.

  A Borderlands 2 legfőképpen egyedi, magával ragadó grafikai stílusával emelkedik ki az átlagos shooterek közül; a képregényszerű látványvilág már az első játékkal eltöltött percek után elvarázsol.

  A Gearbox software bemutatja a Borderlands 2 Badass rendszerét, ami tulajdonképpen egy egyedi, végtelenített karakterfejlődést takar. A Badass minden szintlépés után legenerálja a játékosok statisztikájának egy részét, majd a felkínált listáról fejleszthetjük a nekünk megfelelőt. Ez a rendszer gondoskodik arról, hogy a Borderlands 2 játék ne csak egyszeri szórakozás legyen, hiszen a fejlődési rendszer nem karakterhez, hanem profilhoz kötött.
 • Cikkszám
  32423523