Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


PLAYSTATION 4 PRO 1TB ÚJ

PLAYSTATION 4 PRO 1TB ÚJ
144 990 Ft
Nincs Raktáron
  • MAGYAR MENÜVEL!

    Érezd a Pro erejét
    Turbózd fel játékodat a valaha volt legerősebb PlayStation konzollal.
    7016B

    4K felbontású játék és szórakozás
    Játssz a legújabb, legnagyobb sikerjátékokkal és exkluzív PlayStation játékokkal lenyűgöző 4K felbontásban, és streameld kedvenc szórakoztató tartalmaidat hihetetlen vizuális részletességgel 4K-kompatibilis szolgáltatásainkról.



    Nagyobb képkockasebesség
    Merülj el még jobban a leggyorsabb, legizgalmasabb PS4 játékok világában a Pro konzolok legjobb PS4 játékainak megnövelt képkockasebességével, amelyet a PS4 Pro konzol rendkívüli ereje tesz lehetővé.



    Duplázd meg a PS4 erejét
    A PS4 Pro csomagok a hagyományos PS4 grafikus processzor (GPU) teljesítményének dupláját kínálják – próbáld ki a hihetetlen képminőséget, az egyenletesebb játékmenetet és a rövidebb betöltési időt a PS4 Pro felturbózott játékaival**.

    Nagy dinamikatartományú (HDR) technológia
    Játssz HDR-kompatibilis tv-készülékkel és élvezd ki a játékélmény minden pillanatában a vibrálóbb, élethű színeket és részleteket.




    PS4 Próra továbbfejlesztett
    A legnagyobb és legjobb PS4 játékok most további fejlesztéseket kapnak a PS4 Pro konzol fejlesztéseitől kezdve a játékok teljesítményének finomhangolásáig.

    Legyen szó akár Manhattan látképéről a Marvel’s Spider-Man játékban, vagy a God of War tornyosuló északi hegyeiről, a Red Dead Redemption 2 végeláthatatlan prérijéről vagy a Call of Duty: Black Ops 4 csatamezeinek forgatagáról: a PS4 Pro Enhanced jelvénnyel **ellátott játékokon érezni fogod a zabolátlan erőt.
    PS4 Pro konzolra továbbfejlesztett játékok

    4K játék
    Futtasd a legújabb játékokat fantasztikusan éles 4K* felbontással: a bőrtónusok természetesebbek, az anyagok realisztikus textúrát kapnak és a világok úgy kelnek életre, mint még soha!

  • Cikkszám
    2541789