Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Diablo IV (4) Ps5

ÚJ
Diablo IV (4) Ps5
 • Egy régi legenda szerint Sanctuary egy angyal és egy démon egyesülésének nyomán jött létre: az ő leszármazottaik - az emberiség - alkotta meg a falvakat, városokat és teljes birodalmakat, benépesítve teljes civilizációkkal és különböző kultúrákkal a világot. Azonban ez az egyszer prosperáló világ veszélyben van: a démoni erők zabolátlanul járják a vidéket, a gonosz által megfertőzött élővilág folyamatosan terjeszkedik, az egyszerű emberek a sötétség által sarokba szorítva próbálják túlélni a mindennapokat.
  A Diablo IV folytatja a legendás, generációkat meghatározó sorozatot. Az akció-szerepjátékos játékmenet, amely oly' híressé tette a sorozatot, alapvetően változatlan: a végtelen hullámokban érkező démoni hordák seregeit kell legyőznöd, akár más játékosokkal közösen, a kihívásra egyedi képességekkel, folyamatosan fejleszthető jellemzőkkel bíró, egyre ritkább felszerelésekkel testre szabható hősöddel készülhetsz fel.

  Ha már hősök, a random generált labirintusokba négy, egymástól markánsan elütő kasztba tartozó karakterrel léphetsz be. A barbár mindenkit lehengerlő, nyers erejével tör utat; a varázsló a különböző elemeket kedvére alakítva formálja a harcok kimenetelét; a zsivány villámgyors közelharci és távolsági mozdulataival lepi őrli fel a démoni hordákat; a druida alakváltással és a vadon lényeivel az oldalán darabolja fel ellenfeleit.

  A Diablo IV a klasszikust második részt idéző, ám igazi modern, látványos grafikus stílussal és játékmenetében is hozzá visszatérő megoldásokkal, számos újdonsággal, okosan felépített fejlődési rendszerrel és élvezetes harcokkal vár mindenkit. Térj vissza a sötétségbe!
 • Cikkszám
  2312321421
  Státusz
  ÚJ