Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


Resident Evil 6

 Resident Evil 6
3 990 Ft
 • „A dolgok rosszról, csak még rosszabbra fordultak. A rémálom folytatódik…”

  A Resident Evil szériát talán senkinek se kell bemutatni. A horror játékok alapköve és legnagyobb képviselője a szcénán belül, ami minden egyes eljövetelével csak építette és előre lendítette a stílust. Népszerűségével csak nagyon kevés játék vetekedhet, elég, ha csak megnézzük a szérián alapuló filmek sikerét. A Resident Evil sorozat kikerülhetetlen jelenség, ami a Resident Evil 6 megjelenésével megint új távlatokba emeli a rettegés műfaját.

  6. epizód, 6 szereplő – A Resident Evil 6 játék hat irányítható szereplőt és három történeti szálat kínál fel, amely akár több mint 30 óra végigjátszási időt is meghaladhatja. A szereplők közt olyan kultikus figurák tűnnek fel, mint Leon S. Kennedy, vagy Chris Redfield.

  6almas terület – Többé nincs lekorlátozva a játék egyetlen területre, vagy városra. A történeti szál olyan földrészekre kalazul el, mint Ázsia, Észak-Amerika és Kelet-Európa!

  6ékony csapatmunka – Együtt kell működnöd partnereiddel (online vagy akár offline), hogy túléld a Resident Evil-féle bioterror legszörnyűbb helyzeteit. Továbbá nem csak 2, hanem alkalmanként egyszerre akár 4 játékos is csapatban segítheti egymást!

  6ásos ellenfelek – A Resident Evil 6 valóra váltja minden régi rajongó álmát: visszatérnek a zombik és keményebbek, mint valaha! Futnak, fegyvert fognak és mindent bevetnek azért, hogy ne juthass ki a rothadó karmaik közül. Továbbá újabb kreatúrák és mutánsok is feltűnnek, mint például a J’avo, ami képes regenerálódni és alakját a környezeti tényezők hatására változtatni, vagy akár a Crysalide, amely a játékos szeme előtt mutálódik, hogy egyre groteszkebb és erősebb alakot öltsön.

  6ártalan élmény – A vezethető járművek, a rombolható környezet és az eddig soha nem látott interaktív akció mind-mind olyan élményt kínál, amilyenre nem volt még példa a játékos történelemben. A Resident Evil 6 az a cím, ami minden komoly játékosnak ott kell, hogy díszelegjen a polcán!
 • Cikkszám
  055060963814