Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Termék részletek


LEGO The Hobbit Ps4

LEGO The Hobbit Ps4
5 990 Ft
 • Éld át kedvenc jeleneteidet J.R.R Tolkien hőseinek szerepében! A Hobbit: Váratlan utazás és Smaug pusztasága mozifilmeket felölelő LEGO The Hobbit játékban Bilbó utazását ismerheted meg a kezdetektől. Utad során bejárhatod Középfölde legszebb helyeit, orkokkal, trollokkal veheted fel a harcot, és felhasználhatod az Egy Gyűrű erejét, hogy felülkerekedhess a kihívásokon!
  Bilbó elhagyja a Megye otthonos kényelmét, hogy egy Középföldén átívelő utazás során segítse a törpöket visszaszerezni Erebor elveszett királyságát a Magányos Hegyben. Útja során falánk trollokkal, veszélyes orkokkal, és persze Gollammal és drágaságával, a Gyűrűvel is találkozik. A játékosok a törpök egyedülálló - és sokszor vicces eredményeket hozó - képességeit használva illetve azokat kombinálva a LEGO játékok eddigi legváltozatosabb feladatait és küldetéseit oldják meg.

  Vár Középfölde világa — Fedezd fel Középföldét, és látogasd meg a filmek olyan kulcsfontosságú helyszíneit, mint például Zsáklak, kelj át a Ködhegység alattomos hágóin, vagy fedezd fel Goblinváros mélységeit, valamint Bakacsinerdőt és Völgyzugolyt.

  Bújj kedvenc hősöd szerepébe — Bilbo, Gandalf, Thorin, Fili, Kili, Oin, Gloin, Dwalin, Balin Bifur, Bofur, Bombur, Dori, Nori és Ori mindnyájan irányíthatóak lesznek a játékban, ráadásul különleges képességekkel is rendelkeznek majd!

  Lebilincselő játékmenet — Győzedelmeskedj egy rejtvényekben és fejtörőkben gazdag játékban, és használd az Egy Gyűrű erejét.

  Elrejtett kincsek — Vegyél részt kincskereső küldetésekben, bányássz drágakövek után kutatva, zsákmányolj ellenségeidtől, és alkoss hatalmas erővel rendelkező varázstárgyakat, vagy óriási új LEGO épületeket.

  Fejleszthető felszerelések — Gyűjts és kombinálj tárgyakat, vagy kovácsolj újakat a kovácsműhelyben Középfölde legértékesebb fémének, a Mithrilnek a használatával.

  Közös utazás — Játssz családoddal vagy barátaiddal az egyszerű hozzáférést biztosító drop-in, drop-out játékmódban, melyhez könnyedén, bármikor csatlakozhat új játékos. (Kizárólag a konzolos változatok esetén érhető el.
 • Cikkszám
  051892167642